Πεμ, Ιουλ
1 New Articles

Ανακοινώσεις
Typography

Αγαπητέ ενορίτη, αγαπητή ενορίτισσα! Αγαπητοί φίλοι και φίλες μέλη και μη του συλλόγου μας!

Σύμφωνα μέ τήν χριστιανική διδασκαλία, η εκκλησία μας ειναι τό Σώμα του Χριστού, η ζωντανή παρουσία του Λυτρωτού στόν κόσμο!

Τό Σώμα αὐτό τό συναποτελούν όσοι είναι βαπτισμένοι στό όνομα τού Τριαδικού Θεού!

Οι λαϊκοί δέν είναι παθητικά στοιχεία στήν εκκλησιαστική ζωή, αλλά ενεργά μέλη, ισότιμα με τον ιερό κλήρο!
Αυτό σημαίνει ότι και οι λαϊκοι έχουν δικαιώματα και υποχρεώσεις για τα οποία θα πρέπει να είναι ενημερωμένη καθώς και για όλη την ενοριακή και εκκλησιαστική ζωή!

Γι’ αυτό τό λόγο το ΔΣ του Ελληνικού Συλλόγου στο Jönköping HELLAS αποφασίσαμε νά επικοινωνήσουμε μαζί σου και να ενημερωθείς για την τοπική μας εκκλησία και την ενοριακή ζωή και να κληθείς κι εσύ να γίνεις ενεργό μέλος της ενορίας μας και να συμβάλλεις στο μετρό των δυνατοτήτων σου στη διακονική υποχρέωση που απορρέει από την υποχρέωση μας ως συνειδητών χριστιανών!

Η ενορρία του Αγίου Κωσταντίνου και Ελένης είναι η πρώτη που δημιουργήθηκε στο Jönköping, και ἀποτελεί τό πρωτογενές κύτταρο της οργανωτικής δομής της εκκλησίας μας με πυρήνα τόν ιερό Ναό, όπου τελούνται όλα τά μυστήρια, η ενορία αποτελεί το κέντρο της τοπικής εκκλησιαστικής ζωής!

Στην ενορία μας υπηρετεί ένας σπουδαίος, μορφωμένος και προπάντων ένθερμος ιερέας ο πατέρας Νικόλαος Ρήγας!

Το ΔΣ του συλλόγου μας Grekiska Föreningen i Jönköping HELLAS και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας την ευγνωμοσύνη μας αλλά και τον σεβασμό μας για το θεάρεστο έργο του, και θα είμαστε αρωγοί στην μεγάλη του προσπάθεια!

Για το ΔΣ του συλλόγου μας
Τάκης Τσεκούρας

Εγγραφείτε μέσω δωρεάν συνδρομητικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν νέες πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Medlemansokan