19
Πεμ, Ιουλ
1 New Articles

Το πρώτο του test drive έκανε το πρωτότυπο λεωφορείο TEB (Transit Elevated BUS) στην Κίνα το οποίο αναμενόταν από τις αρχές Μαΐου, όταν και πρωτοέκανε την εμφάνισή του στο κοινό.

Περισσότερα...

Για πρώτη φορά από την ημέρα της ανακάλυψής του πριν από 140 χρόνια  θα εκτεθεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ο Αργυρός Κρατήρας της Μάχης, μαζί με ένα από τα χρυσά κύπελλα που είχε στο εσωτερικό του.

Περισσότερα...

Eνας 96χρονος Ιάπωνας ελπίζει να καταρρίψει νέα ρεκόρ στο μέλλον, αφού τον όνομά του γράφτηκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως του πιο ηλικιωμένου απόφοιτου πανεπιστημίου στον κόσμο, μετά το πτυχίο κεραμικής τέχνης που πήρε στις αρχές του 2016. 

Περισσότερα...

Η πρώτη δικαστική απόπειρα να αναγκαστεί η Μ. Βρετανία να επιστρέψει τα Γλυπτά του Παρθενώνα στην Ελλάδα απορρίφθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σύμφωνα με την Independent.

Περισσότερα...

Μέχρι τώρα έχουμε διαβάσει πολλές αξιολογήσεις για το πως οι χώρες βαθμολογούνται σύμφωνα με τα όσα προσφέρουν στους κατοίκους τους, αλλά ελάχιστες σύμφωνα με το τι προσφέρουν στους υπόλοιπους.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

Εγγραφείτε μέσω δωρεάν συνδρομητικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν νέες πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Medlemansokan