19
Πεμ, Ιουλ
1 New Articles

iContact
Typography

Στείλε τις φωτογραφίες σου, τα video σου, τις ιστορίες σου και δες το περιεχόμενο σου στο   Grekiska Föreningen!

Συνέβη; Ανέβασέ το!

Ήσουν εκεί; Το είδες; Το άκουσες; Θα το κάνουμε θέμα!

Οτιδήποτε σε ξάφνιασε ή σου προκάλεσε το ενδιαφέρον μας αφορά!

Στείλε μας με φωτογραφία ή βίντεο ένα συμβάν στο οποίο ήσουν μάρτυρας!

Οι πιο hot ειδήσεις θα γίνουν θέμα και θα τις έχεις δώσει εσύ!

Γίνε ενεργό μέλος της ομάδας μας κάνοντας εγγραφή!

Βοήθεια σχετικά με το iContact:

Καλώς ήρθατε στο icontact. Τα βήματα για να καταχωρίσετε την φωτογραφία σας ή την ιστορία σας είναι πολύ απλά. Το πρώτο σας βήμα είναι να γραφτείτε στην υπηρεσία. (Εγγραφή)

Αυτό πώς μπορεί να γίνει ?  Απλά να εισάγετε  το email σας, το όνομα (ψευδώνυμο) το οποίο θα συνοδεύει το περιεχόμενό σας καθώς και τον μοναδικό κωδικό σας.

Το email σας χρησιμοποιείται μόνο για να επικοινωνήσουμε αν χρειαστεί μαζί σας, δεν αναγράφεται και δεν χρησιμοποιείτε πουθενά αλλού. Αφού γίνετε μέλος του icontact είστε έτοιμοι να καταχωρίσετε το περιεχόμενό σας μέσα από την ειδική οθόνη υποβολής.

Γράψτε τον τίτλο σας, επιλέξτε κατηγορία και συμπληρώστε το κείμενο που θα συνοδεύει την φωτογραφία σας . Μπορείτε να υποβάλετε σε μια ιστορία πολλές φωτογραφίες . H καταχώριση του τίτλου είναι υποχρεωτική. Εξάλλου χωρίς τίτλο πως θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μια φωτογραφία ή ένα video; Πατήστε το κουμπί "Προσθήκη" για μια νέα υποβολή.

Όταν η ενέργεια έχει ολοκληρωθεί θα εμφανιστεί ένα μήνυμα οτι η υποβολή σας έγινε με επιτυχία. Τώρα δεν έχετε παρά να περιμένετε να αξιολογηθεί η ιστορία σας από την συντακτική μάδα του cnn και να δημοσιευθεί στην ενότητα cnn/icontact ή σε άλλη ενότητα στο site ανάλογα με το θέμα της ιστορίας σας. Καλώς ήρθατε στην ομάδα μας και ...καλές αναρτήσεις!

( Στείλε το περιεχόμενο σου εδώ!)

Εγγραφείτε μέσω δωρεάν συνδρομητικής υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν νέες πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Medlemansokan