Επιλέξτε - Välj

Αναζήτηση Κατοικίας

Αναζητηση Κατοικιας
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Η εύρεση κατοικίας είναι ίσως απο τα δυσκολότερα θέματα που θα αντιμετωπίσει κάποιος ερχόμενος στην Σουηδία και ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Ο επίσημος φορέας ο οποίος διαχειρίζεται τα διαθέσιμα προς ενοικίαση ή πώληση διαμερίσματα είναι το Boplats.

Στον ίδιο ιστότοπο μπορείτε να βρείτε επίσης αγγελίες για ενοικίαση διαμερισμάτων σε “δεύτερο χέρι” ή αγγελίες για ενοικίαση δωματίων ή συγκατοίκηση.

Για να μπορέσετε να διεκδικήσετε την ενοικίαση κάποιου διαμερίσματος απο πρώτο χέρι, πρέπει να εγγραφείτε και να χρησιμοποιήσετε το σύστημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Το σύστημα βασίζεται στην παλαιότητα του κάθε εγγεγραμένου (πότε γράφτηκε στην υπηρεσία) και άλλα κριτήρια κυρίως εισοδηματικά αλλά και προτεραιότητας στο μέγεθος, είδος και την περιοχή που επιθυμεί κάποιος να βρει διαμέρισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Boplats, εγγραφείτε και ακολουθήστε τις οδηγίες. Εκτός απο την ιστοσελίδα μπορείτε να επισκεφθείτε και τα γραφεία της υπηρεσίας.

Στοιχεία επικοινωνίας: Boplats Göteborg AB, Rosenlundsplatsen 1, 411 20 GÖTEBORG, Tηλ: 031-100 250, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μικρές αγγελίες για ενοικίαση, υπενοικίαση, συγκατοίκηση κτλ. μπορείτε επίσης να βρείτε στον ιστότοπο μικρών αγγελιών blocket στην διεύθυνση Blocket.se

Για τους χρήστες του Facebook υπάρχουν επίσης πολλές ομάδες στο facebook όπου χρήστες κοινοποιούν αγγελίες είτε για αναζήτηση είτε για προσφορά κατοικίας. Μερικά παραδείγματα αποτελούν οι παρακάτω:

Συνιστάται η προσοχή σας διότι κατα καιρούς παρατηρούνται κρούσματα απατεώνων. Σε καμμία περίπτωση μην δέχεσθαι να στείλετε χρήματα είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω υπηρεσιών όπως Western Union. Σε οποιαδήποτε περίπτωση αμφιβολίας μην πραγματοποιείται καμία συναλλαγή μέχρι να δείτε απο κοντά το σπίτι,δωμάτιο κτλ και μέχρι να πάρετε τα κλειδιά και να υπογράψετε συμβόλαιο.

Η λίστα ιστότοπων και άλλων σημείων που μπορείτε να βρείτε αγγελίες για εξεύρεση κατοικίας θα ανανεώνεται κάθε φορά που έχουμε κάτι νεότερο. Κατά καιρούς εμφανίζονται αγγελίες και στον πίνακα ανακοινώσεων της Ελληνικής Κοινότητας, οπότε καλό θα ήταν ανα διαστήματα να κάνετε μια ερώτηση.

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.