Επιλέξτε - Välj

Οικογένεια ζούσε επί χρόνια κρυμμένη σε υπόγειο φάρμας -Περίμενε το τέλος του κόσμου

Europe
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Μία απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στην Ολλανδία καθώς, όπως όλα δείχνουν, μια οικογένεια ζούσε επί χρόνια κρυμμένη σε υπόγειο μιας απομονωμένης φάρμας, περιμένοντας το τέλος του κόσμου!

Η αποκάλυψη έγινε όταν ο μεγαλύτερος γιος εμφανίστηκε σε μια τοπική παμπ και μετά τα όσα είπε στους παριστάμενους, εκείνοι ειδοποίησαν τις αρχές. Επειτα από έρευνες, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ένας 58χρονος και τα 6 παιδιά του- από 16 έως 25 ετών- ζούσαν στο υπόγειο μιας φάρμας, περιμένοντας το τέλος του κόσμου. Τα παιδιά δεν είχαν επαφή με τον έξω κόσμο και ζούσαν από τα λαχανικά και τα ζώα της φάρμας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ολλανδικά ΜΜΕ.

9 χρόνια περίμεναν το τέλος του κόσμου

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας εμφανίστηκε σε ένα μπαρ, στο χωριό Ruinerwold της Ολλανδίας, έξω από το οποίο είναι η φάρμα και ζήτησε βοήθεια, σύμφωνα με το κανάλι RTV. Ο άνδρας φαινόταν να είναι σε σύγχυση, είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πόσα χρόνια ζούσαν κρυμμένοι, αλλά εκείνος μίλησε για 9 χρόνια.

Η οικογένειά του ζούσε στην απομόνωση, περιμένοντας το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του RTV. «Παρήγγειλε 5 μπύρες και τις ήπιε. Μετά, συζήτησα μαζί του και μου αποκάλυψε ότι το είχε σκάσει και χρειαζόταν βοήθεια και τότε καλέσαμε την αστυνομία», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του μπαρ, Κρις Βεστερμπέεκ.

«Είχε μακριά μαλλιά, βρώμικο μούσι, φορούσε παλιά ρούχα και έμοιαζε να είναι σε σύγχυση. Ο άνδρας είπε ότι ποτέ δεν είχε πάει στο σχολείο και ότι δεν είχε πάει σε κουρέα τα τελευταία 9 χρόνια. Είπε ότι έχει αδέλφια, που ζουν στη φάρμα. Ανέφερε ότι είναι ο μεγαλύτερος και ότι ήθελε να βάλει τέλος στον τρόπο που ζούσαν», ανέφερε ακόμη ο ιδιοκτήτης του μπαρ.

Τι βρήκε η αστυνομία στη φάρμα

Οι αστυνομικοί πήγαν στην απομονωμένη φάρμα και έκαναν έρευνες. Εκεί, βρήκαν μια μυστική σκάλα, κρυμμένη πίσω από ντουλάπα στο σαλόνι, η οποία οδηγούσε στο υπόγειο. Εκεί έμενε η οικογένεια. Η φάρμα είναι έξω από το χωριό Ruinerwold της Ολλανδίας, στο οποίο ζουν περίπου 3.000 κάτοικοι και μπορεί να φτάσει εκεί κάποιος περνώντας γέφυρα καναλιού.

Δέντρα κρύβουν τμήματα της φάρμας, στην οποία υπήρχε κήπος λαχανικών και μια κατσίκα. Γείτονας είπε στα ολλανδικά ΜΜΕ ότι είχε δει στη φάρμα μόνο έναν άνδρα και κανένα παιδί. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη ένας 58χρονος, ο οποίος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις αρχές. Δεν έγιναν περισσότερες ανακοινώσεις και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες, ενώ υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Για παράδειγμα, τι συνέβη στη μητέρα των παιδιών.

Sign up via our free email subscription service to receive notifications when new information is available.